5 dagar i Furudal!

Well, de bar av till Furudal på fredagskvällen, med Natha i sällskap faktiskt. vi packa bilen full å haka på släpet, tror vi var uppe i stugan runt halv 2 på natten? well, lördagen vakna vi rätt tidigt och dagen spenderades nere på stranden i sällskap av Mårten(mammas jobbarkompis), Marie, Nora och 2 bekanta till dem som även kampade på våran tomt. supermysigt. även söndagen å måndagen spenderades på stranden, blev en hel del badning med lilla Nora, söt unge de där men även krävande, men är väl så när man är 6år?! :D stekande blev de också, måste ju få lite färg såhär innan Spanien, shit nu äre bara 5 dagar kvar typ. wiiie! men iaf, de va ju även crusing i rättvik på tisdagskvällen å min bästa farbror rickard ville ha en chaufför så mamma ställde upp å jag å natha haka på i baksätet ¨på hans snygga Camaro 69a ner å crusa lite i rättvik. där såg man lite folk men umgåtts med förut å träffa även Rikard å Martina, kuul. Å första gången jag träffa Martina på 2 år sedan vi bråkat. men vi är sams nu, skönt :) saknat henne lite faktiskt, vi var ju trots allt bästa vänner. men iaf, har vart helt otroligt skönt att vara där uppe, över mina förväntningar. skönt att komma bort lite måste jag säga, få ett break ifrån allt. dock blev de direkt till jobbet efter att ha åkt hem ifrån dalarna idag. sucks men ska bli hemskt skönt att få sova i sin egen säng i natt. ska bara duscha först. ska även lägga in lite bilder ifrån landet, måste ju dela med mig.får se om de blir sista gången jag va där uppe, hoppas vi inte säljer de... :(
(och på tal om de, fick även åka pappas Camaro z28 -69a - min kärlek hihi, och natha tyckte de va väldans kul att sitta fram när de gick fort haha, hon förstod senare vad jag mena med spänningen, njutningen å de roliga ;D)
och jag fick även träffa min Bart, saknat dig så prinsen! <3
och vi var påväg upp! Bartpappas Ridge
en söt liten Nora :) utsikt över skattungsjön!oresjön!
pappas Camaro<3

Furudal - here i come!

såhär på torsdagskvällen blev de hastigt bestämt att i morgon bitti (tidigt som fan, 05) ska jag å mami åka till landet för å hämta saker å rensa hur huset innan de ska säljas, it sucks, jag vill inte sälja huset, i love it, men eftersom vissa människor ska klanta till saker å förstöra för andra så har vi inget val. men ska bli skönt å komma bort lite, dock verkligen leva dött, ingen tv eller någe alls. suuug! men men. kanske hinner steka lite?
well, planerna för att gå ut å käka med natha i morgon spricker ju, I'm sorry baby. :( filåt.
vi får ta de snart :) för jag vill också käka på mongolia :D
men men, wish me luck!

åter på söndag!
puuuss!

Solvalla- Målis, back on track!

yes, igår jobbade jag å bästa vän första dagen efter ett 3veckors uppehåll ifrån vårt - vet ej om jag kan kalla de kära?! - Målcafé :) kändes både bra å dåligt, å va lagomt med folk också haha. å vi städa å låg i lite trots att vi båda är sjuka haha. just nu bara vill jag att den här jävla skiten ska gå över, är bättre i nacken men nu har jag svindel å är übertäppt ist haha. sucks sucks men snart frisk hoppas jag :)

och mamma överväger att åka till landet idag, gosh jag vill också. inte vart där på 2 år ¨å det är ju som sagt mitt favoritställe samtidigt som inte. men känns inte så kul att åka upp när man är sjuk å inte direkt kan göra någe. skulle iof kanske kunna träffa Sandra, vilket va sjukt längesen. men ändå. finns dessutom ingen tv i huset längre... skulle ju kunna leka med bror också som bor hos pappa. men jaa. eller så ligger jag hemma i min ensamhet å kurerar mig? BESLUTSÅNGEST! hjälp mig?! :)




http://www.youtube.com/watch?v=wrqBoxPi70Q&feature=related   så söt :D

endast 2 veckor kvar...

sen... Playa De Las Américas - HERE WE COME!! fyfan va jag längtar, få ligga på stranden å steka å festa på kvällarna, I like :) ska bli så härligt!

och min jävla förkylning eller va man ska kalla de blev ju inte bättre under natten, nu kan jag knappt vrida huvudet åt vänster =/ å är helt täppt å låter skitilla å lock för öronen, haha. men va med bästis en sväng i solna idag iaf, blev lite piggare. å ska käka Lasagne till middag, mumma mumma MUMMA :D me loooove. men nu ska jag dega lite mer i sängen å försöka bli friskare, ska ju jobba i morgon, back on track på Solvalla efter 3v uppehåll, ska bli lite kul iaf :)
puss på folket!!


mig saknar min ponie :( och min söta auguzt är nybadad idag :D
Chanti och jag!

Sjuk?

Usch, vakna först typ 8 av att mamma släppte in Auguzt till mig som direkt bumsa upp i sängen å stor som han är snodde han ju halva sängen, sötnöt :) somna iaf om sen å när jag vakna runt halv 1 kändes det som om någon stoppat ner ett rivjärn i halsen på mig å jag hade ont i nacken... jag vill verkligen inte bli sjuk :(:(:( å under dagen så har de ju inte direkt blivit bättre, har en diskret huvudvärk, känner mig dåsig å ont i halsen. I hate it. hoppas jag slipper feber, finns nästan inge värre. tror jag ska dö varje gång haha :D anyway, de bar iaf av under dagen mot grillen å mötte natha så vi kirra käk, blev kebabtallrik för min del, god som alltid :) å sen dega vi hemma hos henne, å sedan gick jag å min kära bästa vän ut med hennes kaniner i låg ute å dega typ, 1-2h? å när vi ska gå hem så kissar den ena ner mina jeans?! :| usch hemskt haha, sen blev de chill framför tvn å nu är jag hemma å har tryckt i mig lite ipren och hoppas jag är bättre i morgon :) men nu ska jag nog bänka mig i sängen å kolla tv och käka lite om jag får i mig någe :)
puss!

what a night!

Ja, vilken kväll, vi börja med lite vin och skitsnack hemma hos thw twins å de va massa trevligt. senare bar de av till Nivå22 men de va så mkt folk så drog i mig 2 aquatini å en smirnoff och de andra lite cider sen drog vi mot toxic där vi träffa på lite annat folk, massa kul :D å sen drog bästa vän för pojken hennes kom inte in =/ men iaf, de blev ett jävla röj senare å de va massa kul, Natha went loose in the dancefloor. haha no shit. men va kul jag hade :D senare blev de å käka lite för å sen röra sig hemåt, så är rätt trött idag, sovit halvdåligt i natt.

och jag saknar min Abbe så himlans mkt, kunde jag hade jag köpt loss dig. du är bland de finaste jag vet! du är som en dans på rosor. <3

Absolut<3<3

Harry B James me Anna / GRATTIS :D

Anna messade mig igår och bad mig rädda henne, å jag hade heller inga planer för kvällen så sa att hon kunna komma hit så kunde vi chilla med film å popcorn, å hon hade med sig lite vodka så vi gjorde lite goda fruktiga drinkar å sen satt vi å spekulera i om vi skulle dra ut eller inte, men vi hamna på Harry B James å där träffa vi Uffe å hans kompis, å även nån ensam tjej som hängde med oss, ruskigt gullig :) å jag som älskar att studera människor var ju i paradiset med alla typ olika "sorters" människor, å såg nog typ den sötaste pojken i hela världen där också, så söt :D å sen bar de av hemåt å idag är jag lagomt seg. blir alltid så när jag dricker öl. men den va god :D va väl hemma 4 kanske å inte alls sovit mkt i natt, sjukt varmt =/

och sen måste jag ju bara säga GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS !!! till sötNatha å bästa vän som fyller 18 idag, mina tvillingar börjar bli stora hihi :D så glad jag är, längtat :D så ikväll blire röj på Toxic, :) najs najs!

Great Tikka

Well tänkte gå upp runt 10, slutade med att jag gick upp halv 12 haha! jag va liite tröttis. men iaf så bar de iväg mot Bålsta runt halv 2, å mötte upp min kära bror i sumpan för att vänta in tåget. sen satt vi å hade de riktigt trevligt på tåget, han är så söt min bror :D å sen mötta vi upp mormor i bålsta centrum, å så handla vi lite, å jag fick två linnen, söttant<3 sedan bjöd hon på mat, så blev fläskfilé, bea å potatisgratäng för oss å bror tog en kebabtallrik ^^ sen bar de av hemåt mot mormor där vi tog de lugnt, kolla lite tv å fika :) runt 8 börja jag å bror att röra oss hemåt å i sumpan mötte bästa vän mig, å i sällskap med Christian, Madi och Massoud å bästa väns lilla Casper :) sedan gick vi hemåt mot mig för jag skulle lämna mina påsar men vi hängde här ett tag och sedan drog dom sig hemåt för de skulle jobba i morgon, men man får ju tacka för sällskapet liksom :) å nu sitter jag här i min ensamhet.... it sucks :)

kära bror



men satt å rensa lite bilder å hitta de sista bilderna som togs på Tikka, usch usch usch säger jag bara. Jag saknar henne som en dåre. Känns som de var igår men det var ju verkligen inte det. Är ju över ett år nu.. :(  Jag hatar verkligen att du inte finns längre. Just nu hade jag velat ha dig här, bara att veta att du fanns i närheten fick mig att känna mig trygg. Bara ligga i sängen med dig brevid sig å bara krama på dig, å ha dig i fotändan när man sover. Jag saknar dig, din värme, din närhet! Jag saknar ditt sätt att se ut på, ditt sätt att yla å gnälla på när man busa med dig, eller när du ville ha uppmärksamhet. Jag saknar allt som har med dig att göra. Du låg mig så enormt varmt om hjärtat älskling! Min ögonsten, jag var så stolt över dig.
Jag älskar dig!

<3<3

You're the air that I breathe
The sun when it breaks through the clouds
You're all that I need
I'm broken like a promise
I'm shattered like a dream
I'm broken with all my pieces scattered 'round for you to see
I'm broken like record
I sing the same old song


Klubb onsdag!

Yes, Maamari messa å fråga om jag skulle med ut, kände mig först lite skeptisk till de då jag fan inte har råd egentligen, men efter lite tänkande messade jag Anna å fråga om hon skulle med å hon va på så vafan :D så ska hem till henne först i Tallkrogen å föra å sen bär de vidare till Toxic/Klub onsdag! så de blir allt lite party party :D
å i morgon bär de av till bålsta, ska handla lite med mormor :)
puss gott folk :D
mitt heta sällskap ikväll ;D

"baby"

Hm. jag tror jag nyss har upptäckt en dold talang. Hah, eller ja. de lät kanske fel men killen har superhärlig röst, no shit. den är sådär mysig liksom, man vill bara höra mer, mer å lite mer :) I övrigt så har de vart en rätt chill dag, vakna väl runt halv 12 kanske (?), messa min bästa vän å fråga om hon ville med till sumpan en sväng, å jag lyckades spendera för mkt pengar, mer än jag har råd med egentligen just nu. men iaf sedan kom hennes kära syster och joina oss på glass på donken så vi satt å glassa i solen ett tag :)
sedan bar de av mot bussen där vi kom fram till att vi skulle grilla ikväll, och vi hjälpte även en dam av bussen, (dagens goda gärning?) och sedan gick vi in å handla flintastek å lite så. å sedan gick tvillingarna hem å jag fick bära med mig all mat hem, (tacka för den ^^) å sedan fick jag vänta ett bra tag på att de skulle komma hit för de skulle övningsköra å va duktiga :D men de kom ju tillslut så de blev god mat å god stämning :) men kan de bli annat när man har de bästa i sitt sällskap? och min granne spökar så jag är lite halvrädd för henne alltså! men ändå. klockan är nu 03:07, så jag känner att det är dags att sova efter ett långt å trevligt samtal :)
nu blir det iaf sängen. men godnatt gott folk :D

och måste bara lägga in den här bilden för jag tycker den såg så himla mysig ut, de är mosters Theo :)
Theo :)

fall for anything

Don't keep yourself away
Don't live your life that way
Of course he's gonna say anything you want
Then leave quicker than he came now you got yourself to blame
Don't put yourself back in the fire again

It's the same damn things you're so quick to believe
You do it over and over again
And it's the same mistakes that I'm watching you make
You do it over and over again

So before they bring you down
You've gotta stand for something or you'll fall for anything
Fall for anything
You've gotta stand for something or you'll fall for anything
Fall for anything

Cause they'll bring you down, down, down

Oh, please don't be so naïve
Don't wait ‘till your heart bleeds
Love wasn't built for speed, listen to me girl
He keeps fuckin' with your head, tryna get you into bed
And in the morning you'll just hate yourself

'we are'

Sophie Aller - gosh honey, I miss you like hell.
Pratade med mormor idag å så sa hon att nästa tisdag åker hon över till USA, till moster å Kelly å kusinerna. Jag vill också med, fast ändå inte. Jag saknar er så, önskar att ni bodde kvar här i sverige. är nu trots allt typ 2 år sen jag träffa er? känns overkligt. men mormor sa att som de ser ut nu så kommer ni nog över hit nästa sommar, gud så glad jag blev :D saknar ju ankan med. å moster. vill ha er här hemma. :( vetetfan om jag släpper er om ni kommer hit nästa sommar! jag vill bara att allt ska vara som när vi var små. att man va lika mkt hemma hos er som hemma. var bara en port i mellan, vi umgicks jämt. jag saknar det! i really do.... <3 och jag saknar Rudie också, gosh min charmprins. kunde jag skulle jag ta hit honom å skämma bort honom som bara den! :D my love

sophie och brook
min älskade Rudie <3


closer

jag hatar känslan av att känna sig typ, otillräcklig(?!)
å att inte veta vad som är fel, å heller inte få någe svar på det. hur ska man då kunna ändra sig eller disskutera det?
thats sucks!
å för övrigt så är jag ensam hemma å bror ska hänga med vänner ikväll.... jag känner mig ensam haha!
jag vill ha sällskap, någon? ^^
å jag tycker mamma kan komma hem igen från hundlägret. blää!
men jag har iaf vart duktig idag å städart typ hela lägenheten hihi :D finfint!
so long!

kryptonite

jadu, vakna typ runt 1 kanske? å hela dagen har mer eller mindre vart seg. käka frulle, kolla lite på datan, satt å prata med mamma å lyssna på musik. sen blev de vila en stund med min auguzt som sällskap till och från - för först blir de för varmt å sedan eftersom han är pojk så blir han busig när han inte orkar mysa mer å ska bitas å ha sig haha. han är som ett litet barn, but i love him anyway :D , sen duschen och ner på ängarna å träffa bästis å natha sen hem dit å kolla på shrek 3, sen hem å bara legat i soffan å kollat tv :)
och nu blire nog sova i guess, är helt scheeg!
å i morgon åker mami på läger btw, en vecka. skönt men oskönt, kommer sakna henne :(
men nu säng, sov gott :D


min älskade Auguzt

Lördag kväll!

Spännande, dagen började med att jag vaknade upp hos Natha och sedan baka vi bullar (mumma åt dom) hihi, å sedan bar det av hemåt för dusch med bästis och sara i sällskap. sedan hem till natha för att käka middag med bästis, masoud, madi erik, och christian (som försvann´). och sen har vi bara chillat å nu bär de snart av till södertälje på lite fest :) ska bli kul, å träffa dennis med :D får la se hur vi kommer hem sedan men de blir väl ett äventyr de med hah ^^
puss å hejs!

Torsdag!

Well, kan väl inte påstå att jag fått direkt mkt gjort idag, mest slappat sorterat lite tvätt å sen vart nere å ridit Chanti, så nu är jag helt slut haha. Man märker direkt när man inte ridit på ett tag å alla muskler försvinner, träningsvärk på insidan av låren, ryggen å lite i axlarna haha. thats bad! och i morgon åker hon troligtvis på bete i enköping :)
men men, rätt tråkig dag i sig men snart helg å den lär bli lugn å fattig haha! men lönen kommer på måndag wie :D å då blire även å köpa present till bästa vän å natha som fyller 18 på lördag :D men nu blire städa lite på rummet å sen kolla på hela Step up 2 the street hihi.

Las américas - here we come!

resan är bokad och klar, det bär verkligen iväg, shit. jag är nervös! och helt uppe i varv och förväntansfull som ett barn på julafton haha! så är helt glad!
och Linn messa även å sa att jag kunna gå ner å rida Chanti om jag ville och jag som inte ridit på evigheter tog ju självklart chansen, så red ut en sväng till gräsvolten med bästa vän i sällskap :) och vilken trevlig häst :D  bara älskar när hon är så trevlig, myspys! och spec när jag inte ridit henne eller över huvutaget på ett tag! me like <3

Chanti och jag!

'Moving mountains'

blablabla, detta eviga jävla tjat, it sucKs!!
men men, iaf nu får vi se hur de blir, resan borde bokas i morgon iaf :) om de inte blir någe mer strul!
haha, var iaf till banken idag med Natha å skulle sätta in pengar, massa mynt, å hon i kassan såg sådär lagomt glad ut på mig ^^, å tyckte att "ni hade ju kunna be om pengarör innan" men hurfan skulle jagveta de? de gick ändå snabbare än alla andras ärenden så de så! hihi

"I've been standing in gas, and you have been the flame"


Playa de las Américas

Well, vi har länge funderat och talat om att åka utomlands, dock blev de inte de vi trodde, slutat med att det bara är jag och Natha som efter många om och men ska åka till Teneriffa - Playa de las Américas en vecka och bara njuta av vad livet har att bjuda på. Visserligen känns det lite surt att vi är så få som åker, alltid kul med flera men vi kommer ha en toppenvecka det vet jag, kommer bli sjukt underbart! jag bara längtar å längtar å längtar, och när jag även fick veta att jag slipper skaffa nytt pass blev jag ännu gladare, sparar ju trots allt 400kr där!
gosh vad jag LÄNGTAR!!! :D

och jaa...
när jag ändå är igång vill jag bara säga att, hur en människa kan vara så stark är helt ofattbart, jag tänker på dig dagligen. jag beundrar dig. jag tycker alla borde ta sig en tankeställare och tänka över va de gnäller på och läsa Amanda Bjurs blogg.
att läsa om din vardag, tankegång å dina känslor - ja det fick mig att gråta som ett barn.

http://bjur.blogg.se/

<3
RSS 2.0