'you can't break a broken heart'

fan fan fan.... hur jävla mycket ska man vilja något och önska att det ska inträffa för att det ska bli verklighet?!
Chanti jag vill ha hem dig, jag är aldrig så lycklig som när jag är med dig. Ingen får mig att glömma allt på samma sätt som du får. jag skulle så verkligen behöva dig nu...
bara ut i skogen och mysa. bara få känna dig nära mig. du är det bästa jag vet, jag vill ha dig, som min egen,
det är det enda som betyder något, jag vill inte ha någon annan. hela hästeriet är så tråkigt utan dig. jag tappade lusten när du åkte. vill bara krama om dig och gömma huvudet mot din hals och aldrig släppa taget.
du är min älskling, min kärlek, min ögonsten, min stolthet! <3

love locked down.

Det här med att uppdatera bloggen är väl inte min starkaste sida haha!
Well det har väl inte hänt så mkt eg. Mest jobbat å tagit det lugnt.
Även vart å kollat på två hästar, den ena såg dock helt vanvårdad ut, värsta jag sett, å sen andra var på tok för het och tungriden för att det ska funka i längden. Så det var ju tråkigt men vad gör man, bara leta vidare. Boxen står ju där färdigspånad och tom, hah.

Har även vart med Linn och kollat på häst till henne, hon ska vet. besiktiga den idag. Superfint sto f. 03 efter Smaaragd. Den är verkligen supersnygg, kommer bli en läcker donna det där, nu ska hon bara gå igenom :) (lägger in bild här nere)

I övrigt sitter jag här med casper morrandes på golvet å ska snart fixa mig,. sen ner å lunchfodra sen åka å jobba på valla, är back on track där :)

Gammelmorfar gick även bort i måndags kväll, skönt för honom. Han blev ju trots allt över 94 :)

men men, life is life.
nu ska jag göra lite nytta :D
puss!

Linns Diva :)
RSS 2.0