Dead and gone...

så känner jag mig inombords, dead and gone! tror inte det finns någon annan som kan få mig att känna mig så värdelös och oönskad. förlåt men det är sant. du får mig verkligen att låta som ett riktigt problembarn som inte gör annat än ställer till med problem.  Det är så som lyckas kliva över gränsen så extremt som du gör. Det är sällan jag är så arg som du kan göra mig. det känns som de exploderar inom mig,

önskar chanti hade vart hemma så jag bara hade kunnat gå ner å sätta mig i boxen å bara känna hennes närhet, lyssna på hennes tuggande på höet. bara lägga armarna runt dig å trycka mitt ansikte mot din hals. jag saknar dig älskade häst, jag verkligen saknar dig. jag hatar dig för du inte är hos mig.... fan fan FAN!!!

och jag vill bara säga TACK till Ärtan å Natha, utan er asså... <3 obeskrivlig kärlek.

With your name tattooed across my heart.

Känner att jag är väldigt dålig på att visa folk hur mycket jag uppskattar dem ibland. Tror iof inte jag är ensam om det men varför är det så? Varför visar man inte bara hur mycket man uppskattar någon? Kanske är för man är rädd att bli sårad eller någe... I dont know. Men jag hoppas iaf mina närmsta vet hur mycket jag uppskattar dem. ,

Det finns verkligen vissa personer men ordagrant skulle dö för! Jag tänker inte nämna några namn, jag tror själva de vet vem de är. Det finns inga ord som beskriver hur glad jag är att dom finns, jag vet ingen annan jag har så kul ihop med, som jag trivs så bra med. Någon sa förut "klart alla har en djup hemlighet som inte ens din bästa vän vet om" men jag tror fan knappt de stämmer när de gäller oss, för er skulle jag inte skämmas att berätta något för. Herre gud, ni är som systrar för mig, ni står mig lika nära som min egen bror gör.
Jag vet att vi alla säger saker ibland som sårar, men det är inte med flit. Ni ska veta att ni är det finaste jag har!

Jag lovar verkligen att jag ska lära mig att visa uppskattning mer, även om det ibland kräver att jag så ska få svälja min stolthet.
Jag inser såhär i efterhand hur mycket annat jag även uppskattat när jag hade det. Innan det försvann.
Chanti tex. så mkt hon har lärt mig, så här nu när jag inte längre har dig vid min sida önskar jag att jag hade gjort så mkt mer för dig.
Och sen finns det en människa till... Trots att det var du som sa att "jag skulle aldrig låta någon såra dig och göra dig illa" trots att det var du själv som gjorde det, när det kommer till kritan inser jag att jag kanske skulle uppskattat dig mer, trots allt du gjort. Jag saknar att du är en så liten del av mitt liv numera, Du är faktiskt en av den som förstår sig bäst på mig. En av dem som alltid trott på mig även om du var väldigt dålig på att visa det. men jag vill att du ska veta att Jag Älskar Dig!


usch, för mycket tankar i huvudet just nu... känns som jag skulle kunna skriva en hel bok.

Cervello - stay and bleed.


long time ago!

ohja. well. har väl eg inte hänt allt för mkt.
Mest jobbat, umgåtts med vännerna, letat häst för jag å Ärtan har ju fått våran efterlängtade boxplats nu :)
Festat en del också, kul kul :)
Å btw, fick ju i julklapp å födelsedagspresent av Natha att vi skulle på Chris Brown - GRYMT GRYMT GRYMT! riktigt jävla bra måste jag säga, om man bortser ifrån min vurpa jag drog när vi kom innanför dörrarna, haha har sjukt ont i mitt knä nu :P
Å jag har fortfarande inte vart å hälsat på min skatt Chanti, men jag ska jag ska jag ska! Känner mig så hemsk, känns som jag "glömmer" bort dig, men de gör jag inte, jag tänker på dig dagligen, glöm aldrig att du är min ögonsten :)

och btw, jag ska få en liten bebis till sommaren, en helt egen liten valp, tänk va mysigt, :D som man kan ligga å pussa på i timmar, å mysa med fingrarna i den helt tokigt mysiga valppälsen :)
en egen liten tjej ska jag få :)

å jag har även sagt upp ridskolan nu, känns helt sjukt, de trodde jag nästan aldrig, kommer sakna min Abbe baby, men får åka å hälsa på honom :)
 
Var även in på Hair & Face igår, ska beställa tid för att få slinga håret nu tänkte jag, mörkare :) hoppas de blir bra denna gång, tänkte ha lite nougatfärgat :) de blir säkert bra, tjejen jag prata med verka duktig :) i hope! haha. annars går jag i bitar! :D
men nu ska jag lägga mig i sängen med lilla Casper å mysa :)
puss!

Nytt år, nya friska tag!

Well. vi börjar med Nyår!
Vi käka gott hemma osv, sen begav jag mig till mina älskade tvillingar, där vi föra lite och sedan begav oss vidare till kära Bea, där förkröket fortsatte - himlans trevligt :D Dom skulle sedan vidare till någon fest i Solna och jag å bästa vän Ärtan begav oss in mot stan för att möta upp lite annat folk och vi hamnade sedan på Ice. Där vi dansa å hade trevligt, jag i min tur missade 12-slaget då jag mådde väldigt illa å Sara och Ärtan med för de tog hand om mig haha, men sedan var jag fit for fight igen! :D sen runt 2 begav vi oss därifrån jag å Ärtan, vi skulle till festen i solna, men där hade folk dragit ifrån så vi åkte hemåt å hamna på Grillen, sen satt jag kvar där med min kära bror å hans vänner å hade väldigt kul! :D min bror är ju bara för härlig när han fått i sig lite "Tjululuuulu" haha.
Dagen efter var faktiskt inte så hemsk som jag trodde, men då kom iaf mormor och morfar förbi, så jag fick mig älskade orkidé :D å när dom åkt kom ärtan å natha å käka lite tårta å pizza som bakis käk haha!

Dagen efter hade vi bestämt att vi skulle fira mig på vårt kära Weissen, så först käka vi här hemma, jag, amanda, natha, ärtan å mamma å bror. massa massa gott. sen beställde vi taxi å drog oss mot solna runt kvart i 11, härlig taxigubbe också haha :D å på Weissen vare bra drag, dom sjön för mig å hade sig, så söta! (vi träffa även upp Bea, Sara,Moa,Joi och Issa där) och hela kvällen var helt perfekt bortsett ifrån mina minnesluckor här och där! haha!"
och gissa om jag var bakis dagen efter?! shit alltså. ville bara hänga mig själv. :D men nu efter är de på top igen haha!
och ja, de va väl mitt nyår, födelsedag å kalas på weissen!  :) TACK TJEJER! <3<3<3<3

Pöss! /A
RSS 2.0