SNÖ!

Me Happy! no shit, det har kommit massa snö och jag stortrivs, absolut! :) Dock skulle jag kunna va utan snöstormen haha. Men har inte bloggat på ett tag nu igen,. dock inte hänt så mkt. Bara massa jobb osv., Va ute med Anna i helgen, hamna på toxic å vi träffa på lite gamla klasskompisar, härligt :) dock var väl stämningen där sisådär, men det dög ;) var kul att träffa anna igen, var evigheter sen faktiskt. och snart bär det av mot säby, ska åka å rida. DOck inte min älskade Abbe, bad om att få byta häst då jag ridit honom så länge nu och det känns som jag fastnar i samma banor, rider samma hästar liksom. Så ska faktiskt testa på El Maestro, ska bli kul. han kan tydligen bli lite ridskoletråkig, men de kan vi nog ändra på :D försöka iaf. hehe. men nu ska jag springa å käka något sen röra mig mot tuben :)
pyss!

toktrött.

gosh, började dagen med att käka frulle å sen duscha å sen bege sig till stallet med bästa vän i sällskap för att betala horse show biljetten, sen hem. käka lite och sedan vidare till stan med Annika som är på besök hos oss :) så vi kolla lite böcker å sen gick vi in på Lager Haous. å där hitta jag nya lakan, massa fina hihi :D
å igår va vi ut, först på vanilla, vilket sög, sen skulle vi in på ice, men där va de för mkt kö så vi hamna på weissen, dock va jag extremt otaggad men kvällen blev helt kalas iaf :) hade riktigt trevligt :) iaf å sen käka vi gott ikväll, entrecote med potatisklyftor å grejer, sen somna jag haha å nu tvättar jag :)
men men, får de om de trillar in en ny pålle snart :O spännande hihi.
puss på folket!

haha!

fick klagomål om att jag är sämre att uppdatera min blogg än någon annan å när jag väl gör de är de "bara nån låttext, bild på min bror eller nån häst" haha.
well de händer väl för lite i mitt liv för att ha något att skriva om i guess ^^
Iaf. i onsdags började jag känna mig sjukt dålig, nästan så jag inte ville jobba på valla å då äre illa. iaf, tur att jennifer följde med mig å Natha dit för de slutade med att jag ringde chefen å sa att jag va tvungen att gå hem, somnade helt seriöst så fort jag satte mig ner. va trött, täppt å huvudvärk. å tabletterna för nässelutslagen gjorde inte saken bättre med tanke på att jag blev trött av dom med. Hann knappt komma hem innan jag blev ruskigt dålig. Och innan kvällen var över låg jag och grina som ett barn pga febern och att jag va så varm å sen för ja va så täppt att jag trodde jag skulle dö i syrebrist haha. Mamma pratade med mormor under tiden detta börja som i sin tur fick spel å skällde på mamma å bad henne åka in till akuten med mig. hon hörde bara "jag får ingen luft" å trodde halsen hade svullnat igen pga utslagen haha. söttant :D men mamma sa bara "nej, hon blir sådär jämt när hon får feber" haha. får sån ångest. anyway. blivit att knarka ipren å missbruka nässpray kan jag lova. och jag har bara sovit å sovit å sovit å sovit lite till! Nu börjar de tack och lov ge med sig lite, efter massa sömn, ipren å varma bad. skönt skönt. hoppas jag är mer ellr mindre frisk på måndag, back to work, fått fixa andra som fått jobba. isch! men vad gör man inte?! kom knappt ur sängen. och nyss fått i mig två mackor även om de tog imot. knappt käkat sen onsdags, inge bra =/ men man vet ju hur matlusten blir när man är sjuk.

Iaf, Chanti åkte idag iaf till Nettan och blir väl borta en 5 månader? That sucks, hur ska jag klara mig? ingen surponny att pussa på mulen varje morgon. Linn ska åka å hälsa på henne i morgon å kolla hur hon bor, får se om jag hakar på. beror på hur jag mår. får ställa klockan å känna efter. kan ju även va lika bra att bara typ vila. men lite frisk luft skadar ju inte heller? men men, de märks iaf.
nu tänkte jag sova igen.. haha :D
så¨puss på folket :)



ta mig tillbaka...?

Kizz

My bad, inte bloggat på ett bra tag.
Iaf... Förra veckan drog vi på Kryssning - Galaxy. Jag hade väldigt trevligt, ( dvs de timmarna jag va vaken) då jag somna tidigt poga fylla å gungande så blev sjösjuk haha. och på lördagen blev de halloween fest hos Linn och Rolle. sjuuuukt najs. Jag, Ärtan, Natha å Sara klädde ut oss till Kizz, så klockrent :D och på söndag morgon börja de klia på mig och under hela söndagen fick jag utslag över hela kroppen och igår va jag in på akuten där se visa sig att jag fått nässelutslag för jag reagerat på halloween sminket, thats sucks. å nu käkar jag medicin som jag blir trött av.haha. gnällgnäll-
och Chanti åker på fredag - kommer sakna massa :(:(:( men hon kommer ju hem igen som tur är, är ju bara några månader :D men men, nu ska jag vila lite :)
puss!

RSS 2.0