Söndag!

Well, inte skrivit på några dagar nu. Jag är iaf nöjd med klippningen :)
Och abbe var en riktig bråkstake i fredags å jag var hemskt sur men jag tycker om honom endå :D i övrigt behövde de ny fodrare i stallet å helena pusha mig å ta de vilket jag har gjort å kommer få ut en bra schysst lön på de :)
så supernajs! nu blir de lite shopping vilket behövs!
annars har de vart en lugn helg. idag va de hopptävling, dock gick de sisådär då Chanti gjorde en fuling å bjöd på sista hindret men stanna helt plötsligt så linn åkte av, dumma ponnie :) men men, i morgon blir iaf första dagen på jobbet, halv 8 ska jag va nere å fodra, å släppa ut hästarna :) skönt skönt så nu blir de dusch å sen sussa vilket är efterlängtat,
och har även tagit några söta kort på Pasoa som jag tänkte lägga upp här under :)
Natti /Anna

Klippning!

YEY  säger jag bara! äntligen ska jag få klippa mig, har tid 2 :) ska bli helt underbart skönt, är så långt å tråkigt just nu. å ikväll blir de kankse kräftskiva i sumpan med natha i sällskap? myspys :)

Daughtry - Keep me close.

Lätt bästa!

Look at me, I'm so far away
Out of the way of rain
Far from the pain, yeah
And if you see me in your dreams
Would you still believe
All that you see, yeah

And only you and me, and only you and me
Well even though I'm not there with you
It's good to keep me close

I never thought that it would come down to this
That I would be so missed
So quickly dismissed, yeah
I want nothin more than to be with you every home
yeah, I know its been so long
What I did was wrong, yeah

And only you and me, and only you and me
Well even though I'm not there with you
It's good to keep me close

Closer to your skin, you gotta keep me deep within
Cause where I am right now I couldn't be tomorrow
Close enough to see, Close enough to hear you breathe
Close enough to feel the warmth of you, cause I am so cold, yeah

And only in me, and only in me, oh it's only in me, yeah
And even though I'm not there with you
It's good to keep me close
And even though I'm not there with you
It's good to keep me close
And even though I'm not there with you
It's good to keep me close

'Blurry'

Chill dag, mötte Gizela halv 12 i spånga, så vi käka å fixa lite i skolan, kom därifrån 2, sen hem å kolla på Never back down, sjukt bra film :) å sen har jag lagat mat å diskat haha, å legat å läst Bakom stängda dörrar - hemsk hemsk hemsk!
nu ska jag iaf ut å gå med natha :)
puss!

monkey beach club

Helgen!

Ja, i fredags blev de chill, sen åkte jag å red på kvällen och övervägde utgång, Fick iaf Abbe, så blev massa glad, men han var som ett sto i humöret å ville inte helt som jag ville men sen så. :) iaf, Lotten tyckte jag skulle med ut å jag tänkte vafan, århundraden sen vi festa ihop å vi brukar ha ganska kul :D Iaf, efter lite om och men så kom Lotta, Carro och deras kompis Therese hit, som för övrigt va helskön :D så vi snacka å greja medans jag fixa mig, å sen bjöd jag på drinkar å nu är min sprit slut haha :'( Vi hamna på Viper iaf där vi träffa massa annat folk, å jag å Therese hängde mest i baren å shotta å hade oss, vilket resulterade i en full Anna :D vi dansa å prata, :D Iaf sen kom Robin å några vänner till honom dit, kul kul. å jag fick även en ros av honom haha naw! som jag sedan slängde på honom av nån anledning å när jag skulle hämta den igen va den borta =/ men den va fin å lukta gott iaf, så happyface åt den som htta den haha :)
sen blev de hemgång å jag som suktat efter en kebab sprang in i köpte en å fick mig några skratt av ägaren, han är bästa ever :) sen hem å käka å duscha å sen sängen, va typ full när jag vakna, å igår blev en chilldag, satt på ängarna med bästa vän å hade lite picknick, sen kolla vi film å käka ihop på kvällen, å idag så har jag vart med på hopptävling på aspvik, dock blev de ett stopp för linn men de va duktiga iaf :) sen dumpa hon mig i stallet med hästen å åkte å hämta sin nya valp som för övrigt va toksöt :) å jag fixa å dona i stallet, skönt skönt :) sen hem å käka, å sen däcka jag i soffan å sen har jag bara kollat film :) såg Historien om Liz Murray - sjukt bra!
men nu blir de dusch å sen sängen iaf :)
natti, puss!

cry me a river.

well, var hur trött som helst idag men var så ruskigt skönt att komma ut till mormor å morfar :) precis när jag blivit av pendeln i bålsta börja de ju såklart regna, jättekul! men men, när jag kom dit möttes jag av en glad Elliott som -som vanligt när jag ska dit å mormor frågar vart jag är- sprungit omkring å tittat å gnisslat haha. han är så söt, en riktig bästis :D å mormor hade med sig lite saker ifrån min bästaste moster i Usa, så fick ett jättesött linne å en snygg tshirt, massa nöjd :) och såklart, får inte glömma att tacka min kära mormor som köpt mousse till mig också :D TACK! nu är jag lycklig igen :)
iaf, vi satt å kolla på kort jag å mormor å prata massa, sen bjöds de på mat, potatis å köttgryta, alltid lika gott, min morfar är bland de bästa på å laga mat, skulle lätt kunna äta ihjäl mig, (matglad som jag är haha) å sen satt vi å kolla tv å snacka mer, sen somna jag typ i soffan haha, å så kom morfar upp å skratta å bara "någon som är trött som vanligt? eller glömde ju att du gick upp innan 12 idag haha" iaf sen blev de hemfärd runt halv 7, å så mötte jag bror i sumpan å lämna över hans saker, (jag SAKNAR honom big time när han inte är hemma :[ ) sen hem, sen åkte jag å mamma och sola, sen blev de hem å kolla på It's a boy girl thing som faktiskt var rätt skön, men typisk amerikans kärlekskomedi liksom haha.

men iaf, veckans bästa hittils är lätt att jag åkte ut till mormor å morfar :)
men nu ska jag ut å hämta sista i tvättstugan åt mamma, duscha, sen sova, är skola å ridning i morgon, hoppas på sackhina, hoppas vi inte rider ut, vill inte haha!
puss å natti!

Cut the crap.

Well, va jobb igår, jobbade med Natha för min kära bästa vän låg hemma dålig =/ (krya på dig älskling :]) iaf sen messa maamari å undra om natha ville med så haka på, blev hem snabbt efter jobbet å fräsha till sig, sen klubb onsdag! hade jättetrevligt :) iaf det var tokigt mkt folk, gick knappt å röra sig eller ta sig fram haha! så vi drog runt 2 jag å natha å så blev de bussen hem, å idag ska jag ut till mormor å morfar å hälsa på. dom ska få sina presenter, morfar sin Jack Daniel's å mormor sin prydnadssak :) å så ska jag hämta mitt mousse som mormor köpte åt mig i usa :)
men nu ska jag allt röra mig :)

puuuss!!

"Ditt svek blev mitt hat"

Jag har så svårt för svaga och lätt manipulerade människor. de får mig att känna typ avsky?! Och dessa människor som mer än gärna duperar omkull andra för egen vinning. Ibland förstår jag inte vad som rör sig i människors huvuden. Jag blir så frustrerad. Vad är det som får en människa att vilja en så pass ont att man gör vad som helst för att sänka den? Vad driver dem? Jag bara undrar... Blir så less, vad är det som gör att de inte ger sig förens de har nått sina mål? Men tänker de inte på andra i omgivningen som ser hur de lider? Att det i slutändan är fler än bara en som straffas? Och hurfan kan man göra någon så illa som man en gång älskat?  För mig är det oklart. och hur man kan köpa sitt eget barn för att spela ut den andra föräldern är sjukt, sinnessjukt. Nån gång måste de få nog och själva se att man inte kan göra så tycker man men tydligen inte.
Du slutar aldrig förvåna mig, du är patetisk. Jag har försökt, men när jag närmar mig backar du undan, och förväntar dig att jag ska fortsätta? No way, man möts halvvägs. Jag har försökt bortse men de går inte längre, du får mig att känna en enorm avsky. Det finns inga ord längre som kan beskriva vad jag tänker eller känner.
Ditt svek blev mitt hat!
Thanks for nothing!

French hotdog

Haha, jaa min älskade bästa vän ringde å undra om jag skulle med ut å gå, blev dock så att vi gick en sväng, sen satt vi å snacka, sen köpt vi godis å sen tvinga hon mig å gå in å köpa 2 french hotdog å när vi satt å käka dem så kom de massa polisbilar å medans jag satt å åt med god aptiti å ärtan tömde sin på senap stanna en å fråga om vi sett ett gäng ungdomar på 16-17 år springa förbi haha, dom måste trott vi va cp, där saatt vi som 2 tjocka barn å vräkte i oss. såg inte alls riktigt ut att tro på oss men vi ljög inte iaf haha :D

och jag är glad, i morgon borde min tele komma, wiiie! längtar :D
och sen börjar även skolan i morgon i dont like :( men ett halvår går snabbt, bara ligga i å plugga undan allting så blir de bra sen :)
men nu blir de nog dusch å tv å sen sova :) puss!

Christina Aguilera - Oh Mother

denna låt är helt otroligt stark!

She was so young with such innocent eyes
She always dreamt of a fairytale life
And all the things that your money can't buy
She thought that he was a wonderful guy
Then suddenly, things seemed to change
It was the moment she took on his name
He took his anger out on her face
She kept all of her pain locked away

Oh mother, be stronger
From all of the tears you have shed
Oh mother, don't look back
Cause he'll never hurt us again

So mother, I thank you
For all that you've done and still do
You got me, I got you
Together we always pull through
We always pull through
We always pull through
Oh mother, oh mother, oh mother

It was the day that he turned on the kids
That she knew she just had to leave him
So many voices inside of her head
Saying over and over and over,
"You deserve much more than this."

She was so sick of believing the lies and trying to hide
Covering the cuts and bruises (cuts and bruises)
So tired of defending her life, she could have died
Fighting for the lives of her children

Oh mother, be stronger
From all of the tears you have shed (all of the tears you have shed)
Oh mother, don't look back
Cause he'll never hurt us again (he'll never hurt us again)

So mother, I thank you (thank you)
For all that you've done and still do (still do)
You got me, I got you, (yeah you got me and I got you)
Together we always pull through.
Oh mother, oh mother, oh mother

All of your life you have spent
burying hurt and regret
But mama, he'll never touch us again

For everytime he tried to bring you down
Just remember who stood around
It's over, and we're stronger
And we'll never have to go back again

Oh mother, bE stronger
From all of the tears you have shed
Oh mother, don't look back (oh mother don't look back again)
Cause he'll never hurt us again (cause he'll never hurt us again)

So mother, I thank you (and I thank you for all that you've done)
For all that you've done and still do (together we always move on)
You got me, I got you, (you got me, I got you)
Together we always pull through (always pull through)
We always pull through
We always pull through

I love you mom

Helgen!

Ohja, när jag kom till ridskolan i fredags eftermiddag så började jag med att pussa på Nickel å ge honom äpple för att sedan springa upp till Abbe och bara krama om honom, gud så jag saknat honom, å även han fick lite äpple efter han slutat stå å sova med mulen mot min bröstkorg, han är så mys, blir helt kär :D sen gick jag iaf in för å kolla vilken häst jag skulle rida å hade såklart hoppats på abbe, men skulle rida Sackhina och blev lagomt chockad eftersom hon bara går de mer avancerade lektionerna men självklart blev jag glad, dock är denna dam ingen liten donna. utan rätt krallig å 165-167 hög? Iaf, det var en upplevelse i sig, helt otroligt spännande häst. trevlig tjej med enormt trevliga gångarter å stort steg. visst har hon mkt att lära men mestadels va de kortning av galoppen som va svårt annars helt underbar. Helt klart än av de finaste hästarna jag någonsin ridit. och min ridlärare som förövrigt är ny tyckte de såg väldigt bra ut och att jag hittade henne snabbt för att aldrig ha suttit på henne innan! :) så lite stolt är man haha.
Sackhina


iaf lördag, åkte på hopptävling i tungelsta(?) med Linn och Chanti dock slutade de med en vägran och ett nedslag men nöjda iaf :) senare blev de förkrök hos JQ och sedan skulle vi ut, efter mkt vandrande runt hamna vi på HBJ men jag å anna drog vidare snabbt å hamna på Toxic där vi träffa hennes pojk å hans kompis och träffa även louise, linda, madde och robin :) helt ok kväll med ont i fötterna :)

och söndagen har bara spenderats i sängen, sköööönt! :)

Omvänt dygn!

It sucks, men ska iaf försöka sova nu, suttit å talat lite med Robin :) som har lovat att följa med ut på lördag om jag å JQ ska ut, å min B2 med hoppas jag?! annars blir jag besviken om hon dissar, mig saknar mig andra halva haha! :D vill ha kul på "vårat" sätt! :) iaf idag vakna jag typ, 15:20 (kors i taket) men var extremt trött, sen chilla jag, sen va jag ute å gick lite med min bästaste vän å hennes söthund :D å sen gick jag hem å kolla på tv, å har letat ny lur, och typ äntligen hittat en jag ska ha, billig å bra! (http://www.mobiles.ie/model/images/sonyericsson-w580%20lrg.jpg) min har ju flippat ur helt :( lagomt bara för försäkringen slutat gälla, så tjänar ju inte på att lämna in den, sucks men men, får skramla! lur måste man ju ha :) men nu blir det iaf sängen, måste till banken i morgon å sen ska jag även åka å rida, och få träffa min Abbe igen :)

natti gott folk! /A.G

kärlekcasper :)

Ibland undrar jag...

över vart du tagit vägen? Jag vet att jag bröt kontakten osv, men du hörde av dig då och då, tillslut bestämde jag mig för att också höra av mig, du visade att du brydde dig, men vad hände sen? glömde du bort mig eller struntar du bara i att höra av dig?! Nu har jag ändå visat framfötterna och då backar du? jag förstår inte. var de för att jag sa vad jag tyckte om nicklas osv?! känner mig kluven. när jag träffar dig vill jag liksom bara krama om dig och aldrig släppa igen men jag kan inte och de finns väl en förklaring till det men du visar inget och hör inte av dig. det gör ont, känner mig bortglömd. och när jag ringde idag så lät du bara så kall, och när jag sa att jag nyss kommit hem ifrån spanien fråga du bara kort om de vart kul, inge mer, mest som om du bara ville lägga på. jag kanske överdriver eller vad är det... tror det stör dig något enormt att jag säger vad jag tycker å tänker och inte låter dig köpa mig som du gjort med nicklas, de krävs så mkt mer för att du ska få mig tillbaka som förut. så mkt jag tagit ifrån dig, så mkt VI har tagit ifrån dig. jag är fortfarande besviken. men jag försöker jobba på det, men du gör de inte. jag är ledsen för allting som hänt och jag önskar att de aldrig blivit såhär även fast du inte ens bett om ursäkt. det är du som gjort fel och ändå straffar du mig.... men jag saknar dig hela tiden, jag menar jag har typ träffat dig 4-5 gånger max på ett år.. Jag saknar min pappa, han som visa att han bryr sig, jag saknar att du inte längre hör av dig och visar att du bryr dig, jag saknar att du inte försöker få träffa mig, jag saknar att du inte längre kramar om mig sådär hårt och säger "jag älskar dig, plumsan" som bara du kan! jag saknar att du inte längre kommer in och kramar mig godnatt. jag saknar att du inte ens hör av dig över huvudtaget, vart tog min pappa vägen? jag saknar dig så enormt mycket även om jag har extremt svårt att erkänna det ibland både för mig själv och andra...
Förlåt...








ibland är de bästa sättet att ventilera sina tankar att får skriva av sig...

och idag var de även back on track på solvalla, rätt skönt men fan va trött jag fortfarande är efter resan, men så skönt de var att få sova i sin egen säng. underbart. bara mysa ner sig under duntäcket. i morgon blir det verkligen till att sova ut och på fredag börjar ridningen igen, hoppas verkligen jag får min Abbe baby, saknar honom så. han är som en dans på rosor! <3

Home sweet home!

Vad är det man säger, 'Borta bra men hemma bäst'?! Det är ju så sant! 04:50 skulle bussen hämta oss i morse på hotellet, den var dock försenad och hämta oss inte förens typ 15-20 min över! Så jag å Natha satt å prata lite med killen i receptionen och var allmänt trötta. sen bar det iaf av mot flygplatsen och det var dags att checka in bagage igen, å jag var så nervös för att torska med spriten i väskan men icke! Iaf när mitt handbagage skulle kontrolleras så höll jag på å glömma lådan jag lagt allt i å killen som stod där (som även snacka svenska) bara skratta å fråga om jag inte skulle ha med mig den :P iaf sedan satt vi å vänta på att få komma ombord ¨på planet, å precis när jag somnat väcker natha mig å säger att de är dags å gå på de trånga hemska planet, där jag direkt drog på musiken å drog tröjan över huvudet å sov hela resan, vakna när vi hade 30 min kvar till å landa, riktigt skönt faktiskt :)

Vi har verkligen haft en skön vecka tycker jag, blev en kalasfylla, men synden straffar sig själv :P annars har vi stekt, badat, käkat mysiga middagar, druckigt å festat å umgåtts med lite folk. först Jens å Daniel ifrån Sundsvall, trevliga pojkar de :D å sedan våra Manchester grannar Mike, Dave och Nick :D hur underbara som helst. "Hej hor mor do?" haha :D och så har vi tagit massa bilder å grejer å bara haft de mysigt :) verkligen kalasresa! det är svårt att beskriva den, den måste upplevas :D och att jag å Natha hållt oss sams är väl ett under, men livet är fullt av överaskningar och prövningar å jag tycker vi har lyckats damn good :D och jag bara saknar allting. skulle kunna leva sådär typ haha. :( bästa resan och killarna ever! me love BIG TIME 
strandenmonkey beach clubhotellbaren :)direkt ifrån stranden!nathakackerlackssprayen - våran bästa vän!äckel drinken, aldrig mer blå drinkar!en full anna har däckat!rummet :)Mike och DaveNickDave i sitt ess!hårtorken är bra till de mesta...absinten som gjorde susen!Danne och Jens :)det blev botten upp för Jens :Doch några klunkar åt Danne :)vår ena flaskrad :)duon, fyllstyren! :D

det var här jag höll på å glömma mina grejer på väg hem :)I LOVE IT!

Arlanda!

Ja, Nathas kära mor och far skjutsade oss till Arlanda och de skrattade gott åt oss i bilen för vi var så nervösa å lät mer som vi ville stanna hemma än åka! men men, när vi checkat in vårt bagage så sa Nathas mamma hejdå och krama om oss å sedan gick vi å käka på donken! blev en plus meny för vi ska hålla oss mätta tills sent ikväll haha! Iaf sen har jag fått typ glädjande nyheter men det är en hemlis :D nu sitter vi iaf här, å har en timme på oss innan vi måste bege oss mot planet. och vi upptäckte även att mina kära stadium tofflor halft om halft gått sönder, så dom stoppades ner i väskan å tack å lov hade natha ett par flipflop i väskan som jag fåt tlåna, så jag kan superlimma mina tofflor haha, de löser allt!:D svinto och superlim is the shit  ;D
iaf, jag å natha sitter brevid varandra här å är så pass uttråkade så att vi skriver till varandra på msn, superkul haha. men vad gör man inte i brist på annat :) min nervositet har lagt sig lite men den kommer väl snart igen i guess, när de börjar närma sig! uscha, men ska bli skönt när vi väl kommer fram måste jag ju säga! då blire hitta hotell å rum å grejer sen kanske en snabbdusch ¨å gå å käka lite, sen får vi se vad som händer :)
men detta blir väl de sista som skrivs innan jag kommer hem igen, dock är de väl inte så många som läser min blog men vafan :D jag kan ju få låtsas iaf hihi. men men :)
ha de så bra här hemma :D och dessutom, jag saknar min kära bror! :(
puss/ Anna
kära bror



"I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back..."

Teneriffa - Playa de Las Américas!

Yes, nu är jag sjukt nervös. känner mig orolig å grejer haha! Idag åker vi iaf till Spanien, wow. läskigt. men kul :D
har mer eller mindre packat klart också, sitter just nu å laddar brors skitmp3 för vi ska ha flera på planet. den lär väl ladda ur som vanligt =/ men men, har ju telen iaf haha. och Natha var så vänlig igår och va upp en sådan söt bild på mig på hennes blog, så jag funderar på vad jag ska ge igen med? men de blir nog inte så svårt att lösa. :D

haha, usch nu har jag ont i magen. men kanske ska fortsätta med packningen å fixa på rummet så de ser lite najs ut n'r man kommer hem igen hah.
men ha de så mysigt här hemma i regniga sverige medans jag njuter av sol, bad och fest :D
puss! <3 haha, nu va jag ändå snäll!
btw, ska lägga in bilderna på valparna också å damp mopsen :) och min tjockis Chanti å sötvalpen Sara har hemma :)

typ toksöt? :D

Inte ens ett dygn...

kvar tills vi åker. tjoho. känns overkligt,. men tvättar de sista, sen ska jag packa klart å i morgon så bär de av. så i morgon kväll kommer jag å natha sitta å njuta av lite gott käk, å nån härlig drink å utforska gatorna :D spännande... men nu ska jag fixa de sista :)
pyss!

The Idol.

Igårkväll mötte jag Anna runt halv 10 i högdalen å vi drog upp till JQ och börja föra, va supertrevligt :) sedan bar de iväg utåt runt halv 11-11. dock kom inte alla in på The Ice så vi drog förbi Soft men inte där heller, så de slutade med att JQ åkte hem, och jag, anna, Kim och patrik drog till toxic lite efter 1. där va de helt ok men fan så ont i foten jag hade =/ iaf, kom hem runt 4. och idag har vi vart i vallentuna och kollat på rottisvalpar, sååå söta. bilder kommer sen :) sen har jag bara legat i sängen, käkat glass, druckigt varm oboy och pratat med Natha om spanien resan å packning, shit snart åker vi. på tisdag! känns nästan overkligt men fan så kul vi ska ha. Las Américas - here we come! :D


Will I be alone this morning
Will I need my friends?
Something just to ease away my
pain
No one ever sees the loneliness behind my face
I am just a prisoner of my fame

If I could only stand
And stare in the mirror
What could I see?
One fallen hero with a face
Like me
And if I scream would anybody hear me
If I smash the silence, you'll see what fame
Has done to me

Kiss away the pain and leave me lonely
I'll never know if love's a lie, ooh
Being crazy in paradise is easy
Do you see the prisoners in my eyes?

Where is the love to shelter me?
Give me love, love set me free
Where is the love to shelter me?
Only love, love set me free
Set me free


tidig morgon!

wow, ja, gick upp runt 7, var nere i stallet runt kvart i 8 för att morgonfodra, så blev lite springande mellan stall och hagar, tack och lov bara 5 hästar hemma :)
iaf sedan blev de till å fixa foder, mocka å plocka ner westernsadeln ifrån loftet, tänkte ta en mystur med Chanti eftersom hon stått på bete! och hon var helt supermysig, mjuk, pigg, framåt, pampig, helt underbar, och toksöt med westernsadel :D

well ,blir nog att åka med mamma till gunsan idag å sen ikväll blr de hem till JQ :)
Chanti idag :)

Friday!

wow, vakna väl runt halv 11-11 idag! å gick upp å käka frulle, plocka iordning på mitt rum å brors då vi skulle få besök ifrån Östersund idag, mammas kompis Annika :) å sen fixa jag mig å drog till kista med natha för å växla pengar inför resan till spanien som förövrigt snart bär av! spännande :D vi ska verkligen iväg, :D iaf  å sen köpte jag ett par rosa flipflop haha, bh, å spendera upp 493kr på guldfynd haha, dock presentkort^^ iaf sen hemåt, åkte med mamma till arlanda för att hämta annika, sen åkte vi å rasta auguzt, sen förbi stallet för att anniska skulle få kolla på min tjocka älskade Chanti :) sen hemåt å sen har vi grillat på gården, snackat skit å druckigt lite öl och nu tvättar jag, å i morgon har jag morgonfodringen i stallet, wei, halv 8 =/ men iaf, skönt innan de blir för varmt, å så ska jag ut å rida på Chanti, i westernsadel :D mys! sen på kvällen ska jag hem till JQ som ja typ inte träffat sedan vi tog studenten?! =/ å dit kommer även louise å anna :D å lite mer folk sen blir de väl utgång i guess. najs najs!
men nu ska jag dricka lite te å hoppas mitt halsont ger med sig lite!
puss ´på folket!
RSS 2.0